Koningsdag Oude Raadhuisplein

Het Oude Raadhuisplein

10:00 - 18:00 uur

Aanvang Oranjemarkt en Kindervrijmarkt

10:00

Shantykoor ‘De Zoute Zee’

10:15

Drum- & Showband MCC begeleidt gedecoreerden van de Brassershoeve naar het Oude Raadhuisplein

10:45

Verwelkoming door Hans Borremans, voorzitter van de Oranje Stichting Huizen Opening Koningsdag door de burgemeester Niek Meijer en huldiging gedecoreerden 2023

11:00

Drum- & Showband MCC speelt Wilhelmus
, Shantykoor en publiek zingen mee. Muziekaal intermezzo door Drum- & Showband MCC

11:15

Shantykoor ‘De Zoute Zee’

11:30

Dansgroep Modance

12:00

Johnny Manuhutu & the H-Collective

13:00

Rhythem & Brassband

13:30

Feestband Jukebox

14:00

Tamara Tol

15:00

Feestband Jukebox

15:30

Havenzangers

16:30

Feestband Jukebox

17:00

Einde festiviteiten op en rond het Oude Raadhuisplein

18:00

 

Artiesten


Shanty koor “De Zoute Zee”

Shanty koor “De Zoute Zee”

Shanty koor “De Zoute Zee” is een gemengd koor uit Huizen en zingen shanty´s en seasongs begeleid door accordeons, bas, banjo, blokfluit en percussie. Veel liedjes zijn meerstemmig en ook in diverse talen.

Het koor heeft tot doel het op zo hoog mogelijk en verantwoord niveau uitvoeren van zeemansliederen en tot plezier van haar leden.

Regelmatig treden ze op bij festivals, markten, verpleeghuizen en havendagen. 

Je bent welkom als lid. Kom zingen voor je plezier en maak nieuwe vrienden. Leeftijd speelt geen rol. www.shantykoordezoutezee.nl

Drum- & Showband MCC

Join the band, durf jij?

Houd je van muziek, wil je zelf muziek maken, speel je al een instrument of wil je het leren? Dan willen we graag kennis met je maken. Drum- & Showband MCC is op zoek naar enthousiaste muzikanten die het aandurven om op te treden op straat.

Jong MCC bestaat uit aanstormend talent vanaf 7 jaar. Ben je 14 jaar of ouder dan start je bij de A-band. We hebben passende muziekopleidingen voor ieder niveau. Je kunt kiezen uit een variatie aan instrumenten: trompetten, hoorn, bariton, sousafoon, saxofoon, trombones, snare drum, base drum en cymbals.


Drum- & Showband MCC

Modance

Modance

Modance is een stoere dansschool in Huizen/Blaricum. We geven o.a. Streetdance/ Hip-Hop/ Dancehall / Feminine danslessen.Leuk voor kids vanaf 5 jaar, tieners en a volwassenen, iedereen is welkom! Tevens hebben we 2 hele stoere wedstrijdgroepen.Alle kinderen mogen bij ons altijd optreden en dat zal je ook zien op Koningsdag! We geven les bij de Krachtcentrale en The Pride. Voor meer info: www.Modance.nl of insta: modancehuizenblaricum 

Johnny Manuhutu & the H-Collective

Johnny Manuhutu is de oprichter en leadzanger van Massada. Met hits als ‘Sajang é’ en ‘Latin Dance’ maakte deze latin rockband in de jaren zeventig naam in Nederland. Nog steeds treedt Johnny op in Nederland en Indonesië. We horen en zien hem vaak bij optredens in Huizen, zo ook op Koningsdag 2023. Hij treedt dan op met The H-collectieve. Het belooft een spetterend optreden te worden!


Johnny Manuhutu & the H-Collective


Rhythem & Brassband

Rhythem & Brassband

Als de heren met hun virtuoze drumkwaliteiten dansend komen aanlopen, ga je automatisch meedansen. Met veel gevoel voor ritme brengen ze iedereen in beweging. Jaren geleden hebben ze opgetreden in Huizen en we zijn blij dat ze er weer zijn om hun drumkwaliteiten op ons los te laten. En dat ondergaan we (dansend?) met plezier!

Tamara Tol

Jaren ’90 Tamara Tol maakt diepe indruk op het publiek tijdens de Soundmixshow als Linda Ronstadt. Al snel volgen er tv-optredens en div. optredens in het land. In 1999 deelname aan het Nationale Song Festival. Ook volgen er div. optredens voor de Nederlandse Militairen in Bosnië, Kosovo, Cyprus en Afghanistan.
Tamara gaat binnenkort starten met haar theatertour, dit met liedjes van vroeger. Eén groot feest van herkenning.


Tamara Tol


Havenzangers

Havenzangers

Vader en zoon Mulder zijn de onbetwiste feest meesters van dit moment en zijn na zoveel hit-singles niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit. Vader Willem maakte deel uit van de originele formatie Havenzangers, waarmee hij grote successen behaalde. Na dit avontuur gaat hij met zoon Wesley het podium op als Mulder & Mulder, later omgedoopt naar Havenzangers. Met hun vrolijke, opzwepende repertoire, aangevuld met de grootste hits van de Havenzangers, weten ze tijdens optredens het publiek keer op keer weer te verrassen.

Jukebox

Jukebox is al meer dan 25 jaar de allergezelligste feestband van Noord-Holland. Jukebox doet haar naam eer aan door altijd zoveel mogelijk verzoeknummers te spelen. Het grote repertoire maakt Jukebox tot een van de meest interactieve bands van het moment. Het optreden op Koningsdag in Huizen belooft een feest te worden.


Jukebox

De sponsoren van het Oude Raadhuisplein

Sponsoren, Hart van Huizen, Insolar eten & drinken

Ook op de Naardenstraat is er feest