Koningsdag Oude Raadhuisplein

Feestprogramma 2023 Plein 2000

Middagprogramma van 13:00 – 17:00, avondprogramma van 18:50 tot 23:00 uur

Middagprogramma

Dit jaar zal er op het Plein 2000 een vol middagprogramma zijn met muziek, dans en sport gericht op kids en jongeren.

Stichting Dynamic Arts, Jongeren van Huizen en RMB - Freerun Academy en dans/sportschool Laresz hebben de handen ineengeslagen voor een toffe middag van 13:00-17:00.
Lokale talenten zullen optreden. Daarnaast zijn er dansoptredens van Laresz, HuizenDanst en Dynamic Dance Academy/Rebelsport.

En je kunt van 11:00 tot 16:00 ook werken aan je freerun skills op de freerun baan.

Avondprogramma

We gaan dit jaar weer knallen op Plein 2000 tijdens Koningsdag in Huizen!

Met een verfrissende programmering met een wisselend aanbod aan muziekgenres zal iedereen zich vermaken op deze feestavond! Het is een programma voor jong en oud!

Om 18:00 uur stopt het feest in het Oude Dorp en gaat vloeiend over naar Plein 2000.

Het programma op Plein 2000 is mogelijk gemaakt door

Grand cafe ‘t heertje • Irish pub Holy Moly • Snackbar Kwalitaria • Bowlingcentrum Huizen​ • Kambur Afhaal • Pizzeria Marino • Graaf Wichman Bioscoop Kinepolis • Mori Kitchen Huizen • Oranje Stichting Huizen • Wim Schaap bloemen en planten b.v.

Middagprogramma Plein 2000

11:00 - 17:00

Freerun Academy

11:00

DJ Dncremory

13:00

Dans optreden door Dynamic Arts Dance Academy / Rebelsport 

13:30

Gooische Woordenaars

14:00

Dans optreden Dans/sportschool Laresz

14:30

Singer/song writer NOUK

15:00

Rapper Elmo

15:30

Dans optreden Golden Oldies

15:50

Breakdance battle

16:00

DJ Shaeef

16:30

Einde middagprogramma

17:00

Avondprogramma Plein 2000

18:50 - 23:00

Presentator MC23

18:50

Coverband Flavour

19:00

Coverband Flavour

20:00

DJ Pantha

20:45

We want ABBA Sandy Kandau en Mandy Huydts

21:45

Coverband Flavour

22:15

Einde avondprogramma

23:00

Artiesten midden- en avondprogramma

RMB - Freerun Academy

RMB - Freerun Academy

Middagprogramma - 11:00 tot 16:00 uur

R.M.B. Freerun Academy – is opgericht door Richie de Brave en Lara Campbell die Freerunlessen geven waar alle technieken op een veilige en leuke manier worden aangeleerd.
De Academy staat voor Uitdaging, Groei, Sterker en Sneller worden en ontwikkeling en doet dat op verschillende locaties in Huizen, Blaricum & Eemnes.

DJ Dncremory

Middagprogramma - 13:00

Dncremory is een producer en dj die verschillende muziekgenres samenbreng in zijn eigen stijl. Van Afro, Ampiano, Hiphop tot R&B, het komt allemaal langs in zijn set.


DJ Dncremory

Dans optreden door Dynamic Arts Dance Academy / Rebelsport

Dans optreden door Dynamic Arts Dance Academy / Rebelsport

Middagprogramma - 13:30

Dynamic Arts Dance Academy is de dansafdeling van Rebelsport waar leerlingen onder professionele begeleiding zich ontwikkelen op urban en klassieke dansstijlen. Tijdens Koningsdag kun je verschillende optredens zien van de stijlen musical, hiphop, choreo en breakdance.

Gooische Woordenaars

Middagprogramma - 14:00

Dit is een collectief van jonge talentvolle hiphop artiesten uit het Gooi. Inmiddels bestaat het collectief uit meer dan 20 rappers en producers waarvan een aantal tijdens Koningsdag zullen schitteren op het podium. De Gooische Woordenaars hebben allemaal hun eigen sound en inspireren de volgende generatie jonge hiphop artiesten.


Gooische Woordenaars

Optreden Dans/sportschool Laresz

Optreden Dans/sportschool Laresz

Middagprogramma - 14:30

Dit is een bekende dans- en sportschool in Blaricum en Huizen met lessen voor deelnemers vanaf 2,5 jaar tot wel 80+. De afgelopen jaren heeft de school zich ontwikkeld tot een ‘warm thuis’ met een gezellige sfeer. Er is een divers aanbod van Streetdance/hiphop, Modern, Breakdance, fitness (Steps, Small Group, Zumba, Dance workout en Bodyshape), Peuterlessen, Yoga, Pilates, Dancehall & nog veel meer!

www.laresz.com

Singer/Song writers/Rapper Elmo

Middagprogramma - 15:00

Naast rappers hebben we ook talentvolle singer/song writers in Huizen. Met hun gitaar zullen deze jonge talenten het podium overnemen met eigen nummers en covers. Ook rapper Elmo (Timo) komt uit Huizen. Hij is al meer dan 8 jaar bezig met rappen en heeft zijn eigen Spotify account onder zijn artiestennaam.


Singer/Song writers/Rapper Elmo

Breakdance battle

Breakdance battle

Middagprogramma - 16:00

Tijdens Koningsdag zullen een aantal jonge breakdancers uit Huizen met elkaar de strijd aangaan tijdens een vriendschappelijke breakdance battle. Wie heeft de beste moves en attitude?!

DJ Shaeef

Middagprogramma - 16:30

Zit al jaren in de evenementen industrie zelf draait hij wekelijks in verschillende venues in Amsterdam en heeft hij gestaan op een paar grote festivals afgelopen zomer.

DJ Shaeef


MC23

MC23

Avondprogramma - 18:50

Echte naam Rutger Sinaï, host vele grotere feesten in Nederland, en heeft dus al met verschillende grote namen op de podia gestaan. Of het nou House, R&B of Asian party’s zijn…MC23 voelt de vibe van het publiek snel aan en weet deze goed te bespelen zo niet op te zwepen.

Coverband Flavour

Avondprogramma - 19:00 en diverse tijden

Dit is een coverband die van elke gelegenheid een feest maakt. Dansen op bekende hits van toen en nu, springen op energieke knallers en mee zingen met de klassiekertjes.

Deze feestband heeft een enorm repertoire met aanstekelijke en herkenbare dansmuziek.

Coverband Flavour, als het feest moet zijn.

Coverband Flavour


Pantha

Pantha

Avondprogramma - 20:45

Draait Dutch Dance, wat inhoudt dat er veel samples uit oudere tracks van b.v. Whitney Housten, Michael Jackson, ABBA etc. zijn gehaald om vervolgens in een nieuw dansbaar jasje te steken. Leuke uptempo hitjes waarin climaxen een euforische rol gaan spelen bij het publiek. Melodieuze geluiden waar jong en minder jong het goed op doen.

We Want ABBA!

Avondprogramma - 21:45

‘We Want ABBA!’ is de nieuwste Disco Dance act met de songs van de vermaarde Zweedse formatie ABBA. De karakteristieke sound van ABBA wordt nu uitgevoerd door de zangeressen Mandy Huydts en Sandy Kandau die de ABBA dance hits eigentijds onder handen hebben genomen. Samen met het jonge talent dj Max Kilian klinkt de ABBA remix-sound nu nog beter waardoor ieder optreden een waar dancefeest wordt voor jonge en oude ABBA-fans.

Mandy en Sandy hebben gezamenlijk een schat aan zang- en event ervaring variërend van het Eurovisie Songfestival (Frizzle Sizzle), de Frogettes, Candy Dulfer e.v.a. waarmee ze op de bekende pop-podia en theaters in Nederland hebben gestaan waaronder Paradiso, Ahoy, de Kuip en de Johan Cruijff Arena. Deze professionals staan met garant voor kwaliteit, ervaring en top muzikaliteit met een frisse twist

We Want ABBA!