Kindervrijmarkt Huizen

Kindervrijmarkt 2023 *

Tussen 10:00 uur en 17:00 uur

Ook dit jaar zijn er weer een aantal straten vrijgemaakt voor de Kindervrijmarkt. De Kindervrijmarkt is altijd weer een leuke attractie, waar ieder jaar meer kinderen aan deelnemen.

De Kindervrijmarkt begint in de Kerkstraat, na de kruising met de Langestraat. 

De markt loopt tot de kruising met de Gooilandweg.

Op de Gooilandweg wordt de markt gehouden tussen 

  • huisnummer 16 (dat is bij de kruising met de Melkweg) en 
  • huisnummer 60 (dat is even vóór de toegang tot het parkeerterrein achter het gemeentehuis).

Op het fietspad tussen Plein 2000 en het gemeentehuis en voor het gemeentehuis en op de parkeerplaats aan de zijkant van het gemeentehuis, kunnen kinderen hun spulletjes neerzetten. 

En let op: De vrijmarkt stopt op de parkeerplaats aan de zijkant van het gemeentehuis. Op de parkeerplaats achter het gemeentehuis, is GEEN vrijmarkt. Deze ruimte moet vrij blijven voor parkeren.

Buiten de afzettingen van de Kindervrijmarkt mogen geen stand- en verkoopplaatsen ingenomen worden. De Kindervrijmarkt is gratis en alleen bestemd voor kinderen tot circa 12 jaar die met een kleedje op de grond hun spulletjes aan de man proberen te brengen. Begeleiders zijn van harte welkom. De plaatsen worden niet toegewezen. De kinderen kunnen ’s morgens vanaf 07:00 uur zelf een leuk plekje uitzoeken, maar vol is vol.

* Het is voor volwassenen niet toegestaan om op de Kindermarkt goederen te verkopen. Het is ook niet toegestaan om kramen en verkoopwagens op de Kindervrijmarkt te plaatsen.